Home

Praktijkinformatie

Voor wie

Werkwijze

Aanmelding

Kosten

Vergoedingen

Informatie voor verwijzers

Trainingen

Vacature

Privacyverklaring

Route

Contact

 
 
 

Welkom

Welkom op de website van CT&T Psychologie, een vrijgevestigd GZ-psychologiepraktijk in het centrum van Enschede.

U kunt bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling/training bij (arbeidsgerelateerde) psychische klachten.

CT&T staat voor Cognitieve Therapie & Training, de methodiek waarin de praktijk zich heeft gespecialiseerd.

Bij wetenschappelijk onderzoek en in de dagelijkse praktijk komt deze therapie naar voren als één van de meest kortdurende èn effectieve behandelingsvormen bij psychische klachten.

Op deze site vindt u meer informatie over onze dienstverlening, de werkwijze en contactinformatie. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

WIJ HEBBEN OP DIT MOMENT HELAAS EEN WACHTTIJD VAN ONGEVEER 6 - 8 WEKEN VOOR BEHANDELING KAN PLAATSVINDEN. U KUNT ZICH WEL ALVAST AANMELDEN. 

 

- - - - - - - - - - -  - -  UPDATE CORONA-COVID19 - - - - - - - - - - - - - - 

15 MEI 2020

De afgelopen weken hebben de behandelingen veelal plaatsgevonden door middel van beeldbellen/videoconsulting. Dit bleek in deze verwarrende tijd een heel goed alternatief en wij zullen deze mogelijkheid dan ook de komende tijd blijven aanbieden. Tegelijkertijd gaan we voorzichtig aan ook de face to face afspraken in de praktijk weer opbouwen. We draaien vanaf heden de keuze weer om en bieden u de mogelijkheid naar de praktijk te komen, tenzij u op welke wijze dan ook gezondheidsklachten heeft of zelf liever een videoconsult heeft. Op de praktijk houden we ons vanzelfsprekend aan de hygienemaatregelen. (we schudden geen handen, houden 1,5 m afstand, er staat handgel in de wachtruimte, het verzoek is op tijd te komen zodat u direct kunt doorlopen, we bieden nog even geen drinken aan). Mocht u klachten hebben, dan volstaat een berichtje aan ons en zetten we de afspraak gewoon weer om in een videoconsult. De videoafspraken die al gemaakt waren, blijven nog even staan zoals deze ingepland waren, tenzij u zelf een wijziging aangeeft. 

27 MAART 2020

Alle afspraken die de komende tijd in de agenda staan vervangen we met ingang van vandaag voor video en/of telefonische consulten (afhankelijk van wat de voorkeur heeft). Dit tenzij er een dringende wens of andere reden bestaat om wel bij ons op de praktijk te komen. Dan is het in overleg met de behandelaar wellicht mogelijk een uitzondering te maken. In dat geval geldt ons beleid m.b.t. de hygiëne vanzelfsprekend (zie eerdere informatie op onze website)

Inmiddels hebben wij voor het beeldbellen toegang tot een speciaal voor de psychologische zorg ontwikkeld vertrouwelijk platform (AGV proof) wat veilig is en goed werkt. Op deze manier zullen wij er alles aan doen om de behandelingen door te laten gaan, zo goed mogelijk te blijven helpen, maar ook ons aller gezondheid te beschermen en de verspreiding tegen te gaan.

Bovenstaande geldt in ieder geval tot 6 april a.s. houdt onze website in de gaten voor eventuele wijzigingen

16 MAART 2020

Ook wij ontkomen er niet aan om gezien de Corona uitbraak en in het belang van ons aller gezondheid preventieve maatregelen te nemen. Vooralsnog blijven wij wel open, maar vragen wij u dringend om bij eventuele klachten (verkoudheidsklachten zoals niezen, loopneus, keelpijn, hoesten, koorts, benauwdheid of in algemene zin fysiek niet lekker voelen) niet naar de praktijk te komen maar contact met ons op te nemen. Wij kunnen u in dat geval, zo ook wanneer u het bijvoorbeeld niet aandurft te komen, uw afspraak telefonisch aanbieden en zijn de mogelijkheid van beeldbellen aan het onderzoeken. 

Verder willen wij u vragen wanneer u op de afspraak komt om op tijd te komen en niet te vroeg, zodat u niet onnodig in de wachtkamer hoeft te zitten.

Tenslotte zullen wij in deze periode geen drinken aanbieden en willen wij u vragen uw eigen flesje water mee te brengen.

Op deze manier proberen wij u te kunnen blijven helpen, maar ook uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen en de verspreiding tegen te gaan.

Voor meer informatie:  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/09/hygienemaatregelen-van-belang-om-verspreiding-coronavirus-tegen-te-gaan

Mochten er vragen zijn neemt u dan ook graag contact met ons op

Wij danken u voor uw begrip en wensen dat deze uiterst dramatische situatie weer snel ten goede zal keren.

 

11 MAART 2020

Om de kans op infectie met het coronavirus (COVID-19) te verminderen nemen wij in de praktijk preventieve maatregelen:

Wij zullen geen handen schudden

Wij verzoeken u om bij twijfel over een infectie risico of bij klachten niet naar de praktijk te komen maar eerst uw huisarts te consulteren.

Als u terug bent van een reis naar risico gebied (zie RIVM website) verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen voor u naar de praktijk komt voor een afspraak via info@ctt-psychologie.nl

 

 

NIEUW: TRAININGEN SOCIALE VAARDIGHEDEN / ASSERTIVITEIT EN TRAININGEN MINDFULNESS EN STRESSREDUCTIE.  Zie hiervoor de pagina trainingen

 

 

Voor wie?

  CT&T Psychologie biedt psychologische hulp bij:
 
  -  allerlei vormen van angst
-  somberheid en depressie
-  stress, overspanning en burnout
-  ziekteverzuim of dreigende uitval van het werk door psychische klachten
-  problemen in het functioneren door
   moeite met conflicten, onzekerheid, tegenslag en/of assertiviteitsproblematiek
  -  obsessieve klachten
-  onverwerkte verliezen (rouwproblematiek)
-  onverwerkte ingrijpende of traumatische ervaringen
-  onbegrepen lichamelijke klachten
-  eetproblemen
-  levensfaseproblemen
enz.

 

Lipperkerkstraat 114 - 6   7511 DC  Enschede   T  053-4311081   F  053-4362099
E  info@ctt-psychologie.nl   W  www.ctt-psychologie.nl