Home

Praktijkinformatie

Voor wie

Werkwijze

Aanmelding

Kosten

Vergoedingen

Informatie voor verwijzers

Trainingen

Vacature

Privacyverklaring

Route

Contact

 
 
 

Vacature

GZ-Psycholoog / Cognitief (gedrags) Therapeut - 16 uur per week

CT&T Psychologie is een kleinschalige cognitief georiënteerde psychologiepraktijk in het centrum van Enschede en werkzaam t.b.v. de eerstelijns gezondheidszorg en de zakelijke dienstverlening. Het dienstverleningsaanbod bestaat uit kortdurende psychologische zorg en cognitieve therapie / training bij uiteenlopende klachten van psychische aard, zowel op het privé als arbeidsgerelateerde vlak, voor cliënten vanaf 18 jaar. De praktijk is jong en nog volop in ontwikkeling. Wegens groei is ruimte ontstaan voor een nieuwe collega.

Functie-inhoud
U zult verantwoordelijk zijn voor het verrichten van intakes, testpsychologische onderzoeken, adviesgesprekken en de daaropvolgende behandelingen. Verder wordt van u verwacht een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de praktijk (formeel en informeel overleg, elektronische dossiervoering, hkz-certificering, trainingenaanbod).

U zult komen te werken in een klein team van momenteel drie gezondheidszorgpsychologen / cognitief gedragstherapeuten, met wie u regelmatig overleg voert. U onderhoudt daarbij regelmatig contact met de samenwerkende huisartsen, bedrijfsartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en overige samenwerkingscontacten. Belangrijke waardes die gehanteerd worden zijn: werken vanuit het cognitief (gedrags)therapeutisch referentiekader, evidence based, kortdurend en effectief, clientgericht en deskundig.

Functie eisen
BIG geregistreerd GZ-psycholoog of daarvoor in opleiding. Affiniteit en werkervaring met cognitieve technieken. Zelfstandigheid en kwaliteitgerichte instelling. Lidmaatschap van de VGCt, of daarvoor in opleiding zijn, is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden u een freelance of arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring (bij arbeidsovereenkomst conform CAO Ggz, freelance nader in te vullen). Werktijden in overleg.

Voor meer informatie bel of mail mevr. L. Hummel, praktijkhouder 053-4311081.

Lipperkerkstraat 114 - 6   7511 DC  Enschede   T  053-4311081   F  053-4362099
E  info@ctt-psychologie.nl   W  www.ctt-psychologie.nl