Home

Praktijkinformatie

Voor wie

Werkwijze

Aanmelding

Kosten

Vergoedingen

Informatie voor verwijzers

Trainingen

Vacature

Privacyverklaring

Route

Contact

 
 
 

Routebeschrijving

 

Vanaf de A35:Vanaf de A35 neemt u de afslag Enschede Zuid en volgt u daarop de aanwijzingen centrum. Bij de derde stoplichten slaat u rechtsaf de Varviksingel op (RING). Deze singel volgt u totdat deze overgaat in de Oliemolensingel (vlak na een groot kruispunt). Vervolgens slaat u na ongeveer 500 meter linksaf de Lipperkerkstraat in. Na ongeveer 200 meter bereikt u de praktijk.

Vanuit Hengelo:
Vanaf de Hengelosestraat neemt u linksaf de Boddenkampsingel (RING). Volg de Boddenkampsingel totdat deze overgaat in de Lasondersingel, de Laaressingel en daarop in de Oliemolensingel. Vervolgens slaat u rechtsaf de Lipperkerstraat in. Na ongeveer 200 meter bereikt u de praktijk.

Vanuit Oldenzaal:
Vanaf de Oldenzaalsestraat neemt u linksaf de Laaressingel (RING). Volg de Laaressingel totdat deze overgaat in de Oliemolensingel. Vervolgens slaat u rechtsaf de Lipperkerkstraat in. Na ongeveer 200 meter bereikt u de praktijk.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur (maar voor het 1e kruispunt richting centrum). na dit kruispunt is sprake van betaald parkeren

 

Lipperkerkstraat 114 - 6   7511 DC  Enschede   T  053-4311081   F  053-4362099
E  info@ctt-psychologie.nl   W  www.ctt-psychologie.nl