Home

Praktijkinformatie

Voor wie

Werkwijze

Aanmelding

Kosten

Vergoedingen

Informatie voor verwijzers

Trainingen

  - Sociale vaardigheden en assertiviteit
  - Mindfulness en stressreductie
Vacature

Privacyverklaring

Route

Contact

 
 
 

Groepstraining sociale vaardigheden / assertiviteit

Nee zeggen, uw standpunt duidelijk maken tijdens een vergadering, uit uw woorden komen in een discussie met een collega of uw partner, uw grenzen aangeven, omgaan met kritiek…. In het dagelijks leven komen we veel situaties tegen waarin het goed is voor onze mening op te komen. Deze situaties kunnen in meer of mindere mate spanning en onzekerheid opleveren. Zelfs zoveel dat we dit soort situaties liever uit de weg gaan. In dit geval stellen we ons subassertief op.

Herkent u deze of vergelijkbare situaties? En wilt u graag leren hoe u zich in dit soort situaties zelfverzekerder kunt voelen en met meer zelfvertrouwen voor uzelf kunt opkomen, dan is deze training iets voor u.

Wat biedt de training u
De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en een terugkomavond van 2 uur. In een groep van ongeveer 8 deelnemers leert en oefent u, onder professionele begeleiding van psycholoog T. Middelhuis, wat assertiviteit is en wat de gevolgen zijn van een subassertieve opstelling. Hierbij krijgt u praktische handvatten die u helpen uw sociale vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen. Doel van de training is u op een zelfverzekerder, assertiever manier op te kunnen stellen.

Data: de eerstvolgende trainingen staan gepland op: dinsdagavond van 19.00 - 21.00 uur

Ivm de coronamaatregelen staan er op dit moment geen trainingen gepland. Wel bieden wij voor mensen die reeds in behandeling zijn de mogelijkheid deel te nemen aan onze groepssessies (ivm de ruimte max 5 deelnemers) met als specifiek thema assertiviteit. 

Kosten
De kosten voor de training bedragen 250€ inclusief materiaal. Vergoeding van de kosten is mogelijk via uw aanvullende verzekering onder alternatieve zorg en via de basisverzekering, als onderdeel van een volledige behandelprestatie (uitsluitend bij een reeds lopende behandeling), in dit geval worden 150 minuten directe tijd en 15 minuten indirecte tijd gerekend voor de gehele training.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven middels het invullen van dit inschrijfformulier.

 

Lipperkerkstraat 114 - 6   7511 DC  Enschede   T  053-4311081   F  053-4362099
E  info@ctt-psychologie.nl   W  www.ctt-psychologie.nl